Saltar al contenido

Trail de sora

Trail de Sora va sorgir l’any 2021, quan es va detectar un gran interès i reclam per gent que venia a realitzar activitats esportives a l’entorn de Sora. Veient el gran nombre de persones que tenien com a referent Sora per dur a terme activitats esportives o a l’aire lliure, es va pensar que seria una bona opció oferir un esdeveniment esportiu per donar resposta a aquest interès.

  • La primera edició, es va englobar dins de la programació de festa major 2021, per donar-hi més visibilitat i projecció. Es va optar per una ruta d’uns 10km per veure quina acceptació tenia i quin nombre de gent es podia arribar. Com a organització va ser un èxit, ja que va tenir molt bona acollida.
  • La segona edició es va decidir ampliar la ruta, i sumar una de 28km, per poder englobar més territori de Sora, amb la part de Cussons-Serradet i Sora de dalt amb un únic circuit. I mantenir una ruta de 11km. la segona edició, també va sorgir l’oportunitat de formar part de la Copa Osoning Trail Run.
  • La tercera edició va ser tot un repte, ja que ja érem coneguts al territori i havíem de complir les expectatives. El va realitzar el 14 de maig del 2023 amb un total d’uns 200 inscrits, mantenint la ruta curta de 11km i la llarga de 28km. Com sempre, gràcies a l’equip de voluntaris i el suport de particulars i empreses i el seu patrocini es va poder tirar endavant i va ser tot un èxit, i fins i tot vàrem comptar amb cares conegudes del món de les curses de muntanya i l’esport!
  • I ara… QUARTA EDICIÓ!
    Aquest 25 de maig 2024, celebrem la quarta edició amb moltes ganes, i la presentació de la nova ruta llarga. Canviem els 28K i els Munts, per 21K cap a Sovelles. Una ruta menys coneguda, més salvatge i que creiem que agradarà molt a tothom.